Berlin

 

Attraksjoner

Museum

Restauranter

Shopping

Uteliv

Booking

 

Flybilletter

Hotell

Leiebil

Nyttig Informasjon

 

Berlin Fakta

Flyplass

Kart

Klima

Valuta

Partnere

 

Italia Reise

Spania Ferie

Tallinn

 

Shopping i Berlin

Berlin tilbyr noen av Europas beste shoppingmuligheter. Det finnes utallige steder for shopping, enten man har løst eller stramt budsjett. Er man på jakt etter mote, antikviteter eller møbler er vi trygge på at Berlin har det du leter etter.

Hver bydel i Berlin har egne kommersielle sentrum. De mest berømte områdene er Friedrichsstraße og Kurfürstendamm.

Friedrichstrasse ligger i bydelen Mitte og er den mest legendariske gaten i hele byen. Gaten er 3,5 kilometer lang og inneholder noen av de mest elegante butikkene i Berlin, samt et nytt stort kjøpesenter som heter Galeries Lafayette.

Kurfürstendamm er trolig det mest berømte og livlige shoppingområdet i Berlin. Her finner man butikker for hele familien i alle prisklasser. Populære butikker blant de yngre er United Colours of Bennetton, H & M og Zara. Er man jakt på mer eksklusive butikker som Tommy Hilfiger, Gucci, Luis Vuitton og Jil Sander, finner man også dette. Kjøpesenteret Europa Center har over 100 butikker, kafeer og restauranter og er vel verdt et besøk.

Kjøpesenter

Alexa

Alexa er et nytt kjøpesenter på fem etasjer som ligger like ved Alexanderplatz. Kjøpesenteret har over 180 butikker som selger moteklær, skjønnhetsprodukter, elektronikk og mye annet. Alexa byr også på forskjellig form for underholdning, samt læring gjennom lek for barna.

Adresse: Grunerstraße 20, 10178 Berlin-Mitte, Alexanderplatz
Nettsted: www.alexacentre.com

Potsdamer Platz Arkaden

Potsdamer Platz Arkaden er et moderne kjøpesenter på 3 etasjer som ligger på Potsdamer Platz i Berlin. Kjøpesenteret har utallige butikker som selger klær, sko, sminke og mye annet. Har man behov for en pause eller to underveis, kan man drikke og spise på noen av senterets kafeer og restauranter. Like i nærheten av senteret finner man mange kinoer, teater og kasinoer som gjør ditt opphold på Potsdamer Platz til en hyggelig opplevelse.

Adresse: Alte Potsdamer Straße 7, 10785 Berlin-Tiergarten, Potsdamer Platz
Nettsted: www.potsdamer-platz-arkaden.de

Anbefalte Hotell

Steinberger

Kempinski

Swissotel

Melia Berlin

Grand Hotel

Berlin Mark

Sorat Hotel

Lindemanns